Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2-3 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara Congresium Kongre Merkezinde yapılan FATİH EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ’ne tecrübeli, öğrenci ve küçükler kategorisinde yarışan  Dünya Şampiyonlarımız ile değerli yönetici ve öğretmenlerimizle birlikte 26 kişilik ekibimizle katılım gösterdik.

Tecrübeliler kategorisinde Dünya Şampiyonu olan gençlerimiz, ana salonda yabancı konuşmacıların konuşmalarını anında canlı deşifre işlemi ile perdeye aktardılar. Öğrenci ve küçükler kategorisinde yarışan ve madalya alan, Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında önemli başarılara imza atan İstanbul, Ankara ve Afyonkarahisarlı öğrencilerimiz de stantta gösteri ve tanıtım çalışmaları yaptılar.

Zirvenin açılış konuşmalarının sonunda Millî Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, küçük şampiyon ve yarışçılarımızla kısa bir görüşme yaparak fotoğraf çekiminde bulundular. Türk Millî Klavye Takımımızın standını da Millî Eğitim Bakanlığı YEĞİTEK Genel Müdürü, YEĞİTEK Daire başkanı, diğer yöneticilerle birlikte ziyaret ettiler. Özellikle küçük öğrencilerimiz yaptıkları gösterilerle herkesin ilgi odağı oldular. 

Zirveye katılım ve tanıtım konusunda destek sunan Millî Eğitim Bakanlığı ile İntersteno-Türk Grubumuzdan iştirak eden tüm yarışçı, öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.

Tavsiye Edilen Yazılar