Skip to content

ÖĞRETMEN VE YARIŞÇILAR İÇİN KAYIT İŞLEMLERİ

BU KAYIT FORMLARI, YALNIZCA YARIŞA KATILACAK OKULLARIN ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN DOLDURULACAKTIR!
Herhangi bir okula bağlı olmayan yarışçılar, bilgi@interstenoturk.org adresine e-posta yazarak kayıt için gerekli bilgileri alabilirler.

Lütfen öncelikle talimatları okumadan hiçbir işlem yapmayınız!
(Lütfen tüm isim ve adresleri Türkçe yazım kurallarına uygun olarak “Sadece İlk Harfleri Büyük” olacak şekilde yazınız!)

  1. İşlem 1) Aşağıdaki formu kullanarak öncelikle Okul Kaydınızı tamamlayınız ve “devam et” butonuna tıklayın. (lütfen bir kez tıklayın ve bekleyin)
    Lütfen okulunuzun adres, telefon numarası ve posta kodu (Zip code) bilgilerini doğru olarak giriniz.
  2. İşlem 2) Ardından Kaydı Onayla ekranında tekrar “devam et” tıklayarak sonraki ekrana geçiniz (lütfen bir kez tıklayın ve bekleyin)
  3. İşlem 3)Alıcıyı onayla” ekranında “Bilgileriniz kaydedildi” mesajını aldığınızdan emin olun. Öğretmen kaydını yapmak üzere gelen ekrandaki “Insert Teachers” butonuna tıklayın.
    (bu aşamada kesintiye uğrarsanız öncelikle lütfen okul e-posta adresinize gelecek e-postayı bekleyin ve oradaki bilgilerle 2. adıma geçip okul şifrenizle giriş yapın. SPAM olarak algılanabilir ancak e-posta hiç gelmez ise bilgi@interstenoturk.org adresimize bildirebilirsiniz.)
  4. İşlem 4) Gelen ekranda öğretmen eklemek için “yeni öğretmenin adı ve soyadı” bölümüne Öğretmenin Adı ve Soyadını, “yeni öğretmenin e-mail adresi” bölümüne de Öğretmenin e-mail adresini yazın ve ardından “add (ekle)” butonuna tıklayın. (lütfen bir kez tıklayın!)
  5. İşlem 5) Ekranda eklenen öğretmenin bilgileri ve kullanıcı adı (login) ile şifresi (password) görünecektir. Lütfen bu bilgileri ayrıca not edin (bu bilgiler öğretmenin e-mail adresine de gönderilecektir)
  6. İşlem 6) Ardından ekrandaki “Çıkış” (logout) linkine tıklayın ve ilgili okul ve öğretmene yarışçı eklemek için yukarıdan 2. adım olan “Yarışçı Kaydı” bölümüne devam edin.

ÖNEMLİ NOT: Lütfen son aşamada ÇIKIŞ yapmadan sonraki adıma geçmeyiniz!

Lütfen öncelikle talimatları okumadan hiçbir işlem yapmayınız!
(Lütfen tüm isim ve adresleri Türkçe yazım kurallarına uygun olarak “Sadece İlk Harfleri Büyük” olacak şekilde yazınız!)

1) Önceki adımda almış olduğunuz Öğretmenkullanıcı adı (username)” ve “şifre (password)” ile aşağıdaki formda sisteme giriş yapınız.
2) Gelen ekranda (varsa) daha önce eklenmiş öğrencileriniz (yarışçı) görünecek ve yeni öğrenci (yarışçı) ekleme bölümü görünecektir.
3) Yeni Öğrenci (Yarışçı) eklemek için:

  • a)yeni öğrenci adı ve soyadı” bölümüne öğrencinizin adı ve soyadını girin,
  • b)yeni öğrencinin doğum günü” bölümüne öğrencinizin doğum yılını girin,
  • c)Mother tongue (ana dil)” bölümünden “Turkish (Türkçe)” seçin,
  • d)technology” bölümünden “keyboard” seçin,
  • e) Ardından “ekle (add)” butonuna tıklayın (lütfen bir kez tıklayın ve bekleyin!)

4) Gelen ekranda, eklenen öğrencileriniz üst bölümde yer alacaktır. Yarışa girmek için gerekli olan ve Öğrencinize ait “kullanıcı adı (username)” ve “şifre (password)” bilgileri de yer alacak olup, lütfen bunları güvenli bir yere not ediniz. Bu şifreler ayrıca Öğretmen e-mail adresine de gelecektir.
Yarış gününden önce şifre bilgilerini kesinlikle öğrencilerinize bildirmeyiniz. Aksi durumdaki yapılan ihlaller, diskalifiye sebebidir.

Not: Daha sonra yeni öğrenci/yarışçı eklemek istediğinizde, bu sayfada doğrudan 2. Adıma geçerek Öğretmen şifresiyle giriş yapıp ekleyebilirsiniz.

3. Adım: Kayıt Aidatları

Okul, Öğretmen ve Öğrencilerinizin kaydını yaptıktan sonra, yarışa katılacak kişi sayısına göre aşağıdaki talimatları da okuyarak kayıt aidatlarınızı yatırmanız gerekmektedir. Yarış kayıtları, aidatların yatırılmasının ardından kesinleşmiş sayılacaktır.

2024 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası

Sadece Ana Dil Yarışı (Türkçe) için kayıt aidatı: 170 TL

Çok Dilli Yarış (17 dile kadar) için kayıt aidatı: 240 TL

Banka Hesap Bilgilerimiz:

Banka Adı: T.C. ZİRAAT BANKASI
Hesap Adı: F KLAVYE VE BİLGİ İŞLEM DERNEĞİ
Şube: İstanbul Şişli Şubesi
IBAN: TR50 0001 0004 8454 0276 5850 01
Hesap No: 54027658-5001 Şube Kodu: 484

DİKKAT: Bu transferle ilgili banka havale masrafları öğrencilerden alınmayıp, okullar veya kuruluşlar tarafından karşılanmalıdır. Havalenizde okul isminizi ve katılımcı sayınızı muhakkak belirtiniz. Alıcı (Lehtar) bölümüne lütfen F KLAVYE VE BİLGİ İŞLEM DERNEĞİ adının sığdığı kadarını yazınız. (Doğru yazılmadığı takdirde para geri dönecektir.)

MASRAFSIZ HAVALE İMKÂNI!
Türkiye’nin her yerindeki Ziraat Bankası ATM’lerinden de ÜCRETSİZ ve MASRAFSIZ olarak, Derneğimizin yukarıda yazılı TL hesabına para gönderebilirsiniz. Havale açıklamasına okul ve yarışçı bilgilerini girmeyi unutmayın!